14.4 C
Konjic
30 rujna, 2022

Drugi upravo čitaju

Lukomir: “Luka (ne)mira”?

Uvijek pišu da je u Lukomiru sve dobro, a...

Tko su kandidati za Premijer ligu?

Odlukom Izvršnog odbora Nogometnog saveza Federacije Bosne i Hercegovine,...

Pronađeno tijelo nestale žene kod Stoca

U blizini Smrekove Glavice na predjelu Gornji Poplat kod...

KOMENTAR / Jakirović sada mora pokazati da je kompletan

Utisci se još slažu, niko nije siguran šta su...

Počela naplata parkinga kod Gradske džamije i Ćuprije

JKP Standard je počeo  sa primjenom nove Odluke o...

Telemach podrška ZMAJEVIMA – utakmice otključane za cijelu Bosnu i Hercegovinu na EON platformi

Kompanija Telemach BH, svjesna značaja trenutnog ranga naših košarkaša, kao i snažne želje svih građana da podrže naše košarkaške Zmajeve, omogućila je svim građanima Bosne i Hercegovine besplatan pristup i gledanje svih utakmica Eurobasketa u period od 1. septembra. u 11 časova do 18.09.2022. u ponoć, preko EON-a.

Osim toga, u navedenom periodu svim građanima će biti dostupni i drugi TV sadržaji: objektivne informacije i vijesti iz cijelog svijeta na N1, najpopularniji muzički hitovi na IDJTV-u, najbolja zabava za cijelu porodicu na Novoj S, kao i kao i mnogi drugi.

Potrebno je samo da se registrujete putem linkahttps://bh.eon.tv/bosnaihercegovina/nakon čega ćete dobiti SMS s potvrdom o uspješnoj registraciji i pristupnim podacima za EON.

Telemach BH već 4 godine podržava košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine. “Ponosno ističemo da smo bili uz naše košarkaše i u ona manje zlatna vremena kada je u pitanju opstanak reprezentacija. Bili smo i nastavit ćemo podržavati Košarkaški savez BiH jer smo svjesni veoma pozitivne priče i njihovog značaja za promociju Bosne i Hercegovine širom svijeta. Mi, kao i većina građana Bosne i Hercegovine, s ponosom smo pratili prethodne utakmice i uspjehe naših reprezentativaca. Koristimo ovu priliku da im poželimo uspjeh i sreću na Eurobasketu, ali i da im čestitamo što su nas učinili ponosnim i još jednom uljepšali ime Bosne i Hercegovine sportskim uspjesima“, rekao je Admir Drinić, generalni direktor Telemacha BH.

mostarski.info

Možda vas zanima