back to top
22.5 C
Konjic
19 Juna, 2024

Tucaković: Preponosan sam na svoju ekipu jer su ostavili srce na daskama

“Konjic se nakon dugo godina vratio na FEDRU. Bili smo nominovani u najvećem broju kategorija i osvojili smo tri nagrade: za autorski projekat scenarij i režija, za najbolju ulogu i za najbolju sporednu ulogu. Bilo je 13 predstava, konkurencija je bila izrazito jaka, a predstave su bile kvalitetne” – kazao je za Radio Konjic reditelj Emir Tucaković.

“Oduševljeni smo organizacijom i vidjeli smo da se radi o respektabilnom festivalu, a za svoju ekipu CSI-Jaseta mogu reći da sam preponosan jer su ostavili srce na daskama” – dodao je Tucaković.

“Još uvijek sumiramo utiske. Ova nagrada je vrhunac za nas amatere i ovo nam je sigurno motivacija da nastavimo dalje. Uživao sam radeći na ovoj predstavi.” – za Radio Konjic naveo je Berin Habibija, dobitnik nagrade za najbolju mušku ulogu.

radiokonjic.ba

21.07.2022.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima

[rev_slider]