20.5 C
Konjic
1 prosinca, 2023

Drugi upravo čitaju

U akciji ‘Madam’ SIPA lišila slobode jednu osobu

Policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) danas su, u okviru akcije “Gospođa”, na području Sarajeva lišili slobode jednu osobu zbog postojanja osnova sumnje da je počinila krivično djelo. krivično djelo “primanje poklona i drugih oblika koristi” propisano Krivičnim zakonom Federacije Bosne i Hercegovine.

Lice lišeno slobode će biti privedeno u prostorije SIPA-e, radi kriminalističke obrade i saslušanja u svojstvu osumnjičenog, nakon čega će u zakonom predviđenom roku biti predato Kantonalnom tužilaštvu Kantona Sarajevo.

Navedene aktivnosti provode se po usmenoj naredbi Općinskog suda u Sarajevu i pod nadzorom Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo – saopćeno je iz SIPA-e.

Objava SIPA-e lišila slobode jednu osobu u akciji ‘Gospođa’ pojavila se prvo na Dnevni.ba.

dnevni.ba

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite na zvjezdicu da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

[email protected]
+387 36 726 267

Možda vas zanima