back to top
22.5 C
Konjic
19 Juna, 2024

U jednoj noći opljačkao dva casina: Blagajnicama prijetio pištoljem pa potopio auto u moru da sakrije tragove

U Službi kriminalističke policije PU Zadar, Odjel općeg kriminaliteta, u suradnji sa policijskim službenicima šibensko-kninske i splitsko-područne policije završeno je kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjim hrvatskim državljaninom, osumnjičenim da je počinio dva krivična djela razbojništva. Policijske uprave dalmatinske. Policija sumnja da je 25-godišnjak 13. jula ove godine u tri sata posle ponoći ušao maskiran u automat i pištoljem pretio 40-godišnjoj ženi. […]

Prvo na Centralna.ba pojavila se objava Opljačkao dva kazina u jednoj noći: Prijetio blagajnicama pištoljem, a potom potopio automobil u more kako bi sakrio tragove.

centralna.ba

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima

[rev_slider]