back to top
23.3 C
Konjic
18 Maja, 2024

U nedjelju Igman dočekuje Sarajevo

FK Igman u okviru 11. kola Premijer lige BiH u nedjelju, 22. oktobra, na Gradskom stadionu dočekuje FK Sarajevo, a utakmica se igra sa početkom u 13 sati.

Tokom reprezentativne pauze FK Igman je intenzivno radio na pripremama za predstojeće utakmice. O atmosferi u klubu i nedjeljnoj utakmici za radiokonjic.ba je govorio šef stručnog štaba FK Igman, Edis Mulalić.

„Sigurno da nam je dobro došla pauza, mislim da smo je dobro iskoristili. Imao sam priliku bolje upoznati igrače i momke koji nisu igrali. Mislim da smo marljivo i predano trenirali i da ćemo u dobrom raspoloženju dočekati utakmicu sa vrlo teškim protivnikom, koji ima dva, možda i više sastava da ravnopravno igraju u Premijer ligi. Sve utakmice su teške, pogotovo sa FK Sarajevom jer se oni bore za titulu. Nastojat ćemo dati svoj maksimum“- kazao je Mulalić.

u nedjelju igman dočekuje sarajevo
U nedjelju Igman dočekuje Sarajevo

U susretu sa Sarajevom neće nastupiti Amer Drljević.

„Imali smo u Širokom Brijegu tešku povredu Drljevića. Jučer je operisan, povrijedio je koljeno i neće igrati nekoliko mjeseci, žao nam je jer je dobar igrač, bio je u odličnoj formi. Svi mu želimo brz oporavak. Nemamo kažnjenih igrača, imamo dva igrača sa dva kartona. U toku pauze imali smo problema i sa virusima, ali nadamo se da će svi nastupiti zdravi u nedjelju“ – naveo je Mulalić.

Iz FK Igman pozivaju sve navijače da dođu u nedjelju u 13 sati na Gradski stadion i pruže podršku igračima, Mulalić dodaje:

„Znam i u prošlosti da je stadion u Konjicu uvijek pun, nadamo se da će tako biti i u nedjelju. Mi moramo u nedjelju dati svoj maksimum, da zajedno bude sve kako treba“– izjavio je Mulalić.

Prodaja karata za utakmicu protiv Sarajeva se vrši od 08 do 16 sati u prostorijama kluba, a na dan utakmice neće biti prodaje karata.

Jedna osoba može kupiti maksimalno dvije ulaznice, a ulaznice za FK Sarajevo su dostavljene u njihove službene prostorije, naveli su iz konjičkog premijerligaša.

radiokonjic.ba

20.10.2023.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima