back to top
25.5 C
Konjic
25 Jula, 2024

U Vladi HNK-a održana akcija darivanja krvi za SKB Mostar

Vlada Hercegovačko-neretvanskog kantona i Odjel za transfuziologiju Sveučilišne kliničke bolnice Mostar danas su zajednički organizovali akciju darivanja krvi. Djelatnici kantonalnih organa uprave odnosno ministarstava, ureda, zavoda i drugih kantonalnih organizacijskih jedinica koji su se odazvali ovom humanom pozivu, dragocjenu su životnu tekućinu darivali u velikoj sali zgrade Vlade.

u vladi hnk-a održana akcija darivanja krvi za skb mostar
U Vladi HNK-a održana akcija darivanja krvi za SKB Mostar

– Uvijek se spremno odazovemo pozivu rukovodstva bolničkog Odjela za transfuziologiju sa željom da pomognemo odnosno damo doprinos u stalnoj borbi za osiguranje dovoljnih količina krvi i tako zapravo pomognemo u spašavanju ljudskih života – istaknuto je iz Odjela za odnose s javnošću kantonalne vlade.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima

[rev_slider]