back to top
25.5 C
Konjic
25 Jula, 2024

Udruženje penzionera Grada Konjica: Počinje akcija kupovine drvnog ogrjeva na rate

Udruženje penzionera Grada Konjica i ove godine u saradnji sa Šumarstvom „Prenj“ Konjic omogućava članovima kupovinu ogrjevnog drveta na osam rata, bez kamata.

Cijena za bukovo iscjepano drvo po jednom prostornom metru sa PDV-om iznosi 115, 85 KM. Prijevoz ogrjevnog drveta plaćaju naši korisnici na licu mjesta prevozniku prilikom prijema drva u iznosu od 25 KM za gradsko područje i 40 KM za vangradsko područje.

Zainteresovani članovi mogu se prijaviti kod sekretara udruženja, uz predočenje posljednjeg čeka od penzije i lične karte nosioca penzije, svakog radnog dana od 10 do 12 sati.

Prijave će se primati od 1.februara do 31.marta 2024.godine, naveli su iz Udruženja penzionera Grada Konjica.

radiokonjic.ba

31.01.2024.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima

[rev_slider]