Drugi upravo čitaju

Ulica 4. muslimanske brigade sutra bez vodosnabdijevanja

Javno komunalno preduzeće “Vodovod i kanalizacija” d.d. Konjic obavještava korisnike (pravna i fizička lica) da će dana 22.11.2022. godine doći do obustave vodosnabdijevanja u ulici 4. muslimanske brigade u periodu od 8:30h do završetka radova zbog izvođenja radova na vodovodnoj mreži.

Iz preduzeća navode da po uspostavljanju normalnog vodosnabdijevanja korisnici odvrnu slavine kako bi se izvršilo ispiranje cijevi, te nakon toga koriste vodu za piće.

U slučaju loših vremenskih uslova, planirani radovi se odgađaju za sljedeći dan. – navodi se u saopštenju Javnog komunalnog preduzeća “Vodovod i kanalizacija” d.d. Konjic.

radiokonjic.ba

21.11.2022.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba. Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je  RTV Konjic dd,  i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije. Obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati i putem:

rtvka@bih.net.ba

amra@radiokonjic.ba

+387 36 726 267

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima