4.4 C
Konjic
6 prosinca, 2023

Drugi upravo čitaju

Uništene korpe za otpatke

Osim korpi za otpatke, polomljeno je i ukrasno bilje

Za Radio Konjic, direktor JKP Standard Konjic Samir Memić, rekao je kako su u ranim jutarnjim satima dobili prijavu od sugrađanina da su kante za otpatke poskidane i bačene u Neretvu na dionici od tunela do Tušćice.

“Jutros nas je nazvao naš sugrađanin i rekao da je vidio kako su kante uništene. Nakon toga je uslijedio i poziv iz Profesionalne vatrogasne jedinice Konjic da su tokom noći na toj dionici imali više intervencija na gašenju korpi za otpatke, te da su mnoge kante uništene, zapaljenje i bačene. Pozvao bih naše sugrađane da ne rade ovo, ovo je imovina svih nas i tu je da služi svima nama i našem gradu. Apelujem da ne uništavaju i da povedu računa o ovim stvarima” poručio je direktor Memić.

Osim što je uništen mobilijar, polomljene su i ukrasne biljke koje su krasile naš grad.

uništene korpe za otpatke
Uništene korpe za otpatke

23.09.2022.

radiokonjic.ba

Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba. Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je  RTV Konjic dd,  i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije. Obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati i putem:

[email protected]

[email protected]

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite na zvjezdicu da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

[email protected]
+387 36 726 267

Možda vas zanima