4.4 C
Konjic
6 prosinca, 2023

Drugi upravo čitaju

UŽAS: Upao u kuću bivše, sjekirom ozlijedio nju i dijete: Curica (1,5) umrla u bolnici, napadač poginuo

Strašne scene odigrale su se kasno sinoć u kući na zagrebačkoj cesti Kozari, u kojoj je smrtno stradala jednoipogodišnja djevojčica, a nedugo zatim i počinilac tog horora.

Kako nezvanično saznajemo, sinoć oko 20.30 sati GK (41) došao u kuću u kojoj živi njegova bivša 41-godišnja partnerka s djetetom, objavio je Jutarnji list.

Između bivših supružnika izbila je žestoka svađa tokom koje je, kako navodi Jutarnji list, sjekirom nasrnuo na nesretnu ženu.

Istovremeno, nije se libio da djetetu nanese strašne ozljede, tako da su, nedugo nakon njegovog bijega, majka i dijete prevezeni u zagrebačke bolnice.

Međutim, kako se ispostavilo, dijete nije uspjelo spasiti uprkos intenzivnim naporima medicinskog tima.

A rasejani počinilac se udaljio u nepoznatom pravcu kroz komšiluk i završio na obilaznici gde je, pod još uvek nerazjašnjenim okolnostima, na njega naleteo kamion dok je trčao kolovozom i ubio ga na licu mesta.

Prije nego što je završio ispod kamiona, 41-godišnjak je u svom ludom bijegu sakrio dvije saobraćajne nezgode sa materijalnom štetom. Nakon drugog sudara, saznajemo, skrenuo je s puta, a pri povratku na A3 završio je pod kamionom.

Mrtvo tijelo sa obilaznice na području Kosnice prevezeno je u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku na Šalati kako bi se obdukcijom utvrdilo da li je 41-godišnjak u tom trenutku imao u sebi nedozvoljene supstance. .

Saznali smo i da je bivši partner počinitelja još uvijek u teškom stanju u KB Dubrava.

U toku je policijski uviđaj radi utvrđivanja svih okolnosti ovog okrutnog čina, a više informacija u rekonstrukciji horora nesretna 41-godišnjakinja će dati nakon što joj zdravstveno stanje bude dozvolilo.

U zagrebačkom javnom tužilaštvu kažu da će se o ovom slučaju oglasiti saopštenjem.

  • Bosna i Hercegovina, kao i RS, bila bi ekonomska tundra bez EU
  • AMIR MUHOVIĆ: Veliki je skok od Konjuha do Kiela
  • Prva rata na poklon – posebna ponuda Addiko banke Sarajevo za penzionere
  • Bajden je potvrdio da razmišlja o slanju borbenih vozila Bradley u Ukrajinu
  • Britanski vicemaršal o razornom napadu na Ruse: ‘Krivi su njihovi komandanti, napravili su dvije fatalne greške’

HOROR: Upao u kuću svoje bivše, ranio nju i dijete sjekirom: Djevojčica (1,5) preminula u bolnici, napadač preminuo pojavio se prvo na Dnevni.ba.

dnevni.ba

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite na zvjezdicu da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

[email protected]
+387 36 726 267

Možda vas zanima