back to top
25.5 C
Konjic
25 Jula, 2024

Uživajte u hitovima bh. muzičke legende Halida Bešlića uz Telemach BH

Telemach BH i Halid Bešlić potpisali su sponzorski ugovor kojim je ozvaničena saradnja sa našom najvećom muzičkom zvijezdom narodne muzike.  Koncert čiji je Telemach BH generalni partner, će se održati 11.3.2023. u sarajevskoj Zetri, nakon gotovo 15 godina.  Bez sumnje, i za ovaj koncert, kao i za sve druge Halidove koncerte, će se tražiti karta više, a Telemach BH će se potruditi da kroz različite aktivnosti u narednom periodu podrži pripreme i realizaciju koncerta, te omogući korisnicima svojih usluga da uživaju u Halidovoj muzici.


uživajte u hitovima bh. muzičke legende halida bešlića uz telemach bh

Halid je zaista muzička legenda, ne samo na području Bosne i Hercegovine, već cijelog regiona. Vjerujemo da veliki broj naših korisnika uživa u njegovim hitovima, te nam je to bio glavni motiv da se uključimo u ovaj projekat i podržimo realizaciju koncerta. Naravno, potrudit ćemo se i da naši korisnici dobiju dodatne pogodnosti kada je u pitanju ovaj koncert“, istakao je Admir Drinić, CEO Telemach BH.

Raja iz Telemacha je zaista super, dogovorili smo saradnju veoma brzo. Meni je drago što nakon gotovo 15 godina ponovo nastupam u Zetri. Svim posjetiocima obećavam odličan provod, kao i uvijek“, kaže nam Halid Bešlić dok se sa predstavnicima Telemach BH dogovara o detaljima saradnje.

uživajte u hitovima bh. muzičke legende halida bešlića uz telemach bh

Telemach BH, kao aktivan član lokalne zajednice u kojoj djeluje, nastoji podržati projekte i aktivnosti koji su značajni za širu zajednicu i koji doprinose boljem pozicioniranju tih lokalnih zajednica. Dugo očekivani koncert Halida Bešlića, ima i veliki turistički značaj, jer on bez problema puni najveće dvorane i stadione. Ovaj sarajevski spektakl ima posebnu draž, jer je to grad u kojem Halid živi i kojem je posvetio nekoliko pjesama, među kojima su „Miljacka“ i „Sarajevo, grade moj“.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima

[rev_slider]