Drugi upravo čitaju

Mostarac Sanjin Hasanović pobjednik 2.memorijalnog turnira u tavli “Kadrija Delalić”

Pobjednik 2.memorijalnog turnira u tavli „Kadrija Delalić je Mostarac...

Udruženje antifašista Konjic 3. marta organizuje obilazak spomen-obilježja

Udruženje antifašista Konjic 41-45 i 92-95 povodom 3. marta,...

Igman pobijedio Široki Brijeg rezultatom 1:0

FK Igman je danas u okviru 21.kola WWin lige...

U Konjicu počeo 2.memorijalni turnir u tavli “Kadrija Delalić”

Danas je u Konjicu počeo 2.memorijalni turnir u tavli...

Uznemirujući snimak / Ovo je prethodilo krvavom piru, pogledajte kako Suljo Domac i Mirza Podbičanin premlaćuju Elvira Sejfića

Krvavoj gozbi u kojoj je prije 11 dana Elvir Sejfić nožem ubio Mirzu Podbičanina i teško ranio Sulju Planju, poznatijeg kao Sulja Domac, prethodilo je strašno premlaćivanje Sejfića. Procurio je snimak tuče na kojem se vidi kako Suljo Domac i Mirza Podbičanin tuku Sejfića. Kako je zabilježeno na snimku, Sejfić napušta radnju na ulici […]

Uznemirujući snimak / Ovo je prethodilo krvavoj gozbi, pogledajte kako su Suljo Domac i Mirza Podbičanin pretukli Elviru Sejfić Centralna.ba.

centralna.ba

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima