12.8 C
Konjic
27 rujna, 2023

Drugi upravo čitaju

Večeras počinje Memorijalni malonogometni turnir “Podorašac 2022”

Večeras će u Podorašcu, sa početkom u 20:00h, na mjesnom igralištu biti otvoren 24. Memorijalni turnir “Podorašac 2022” u organizaciji Udruženja “Zupčanik”, a pod pokroviteljstvom Grada Konjica.

“Na ovogodišnjem turniru učestvuju 24 ekipe, koje su podijeljene u 6 grupa po 4 ekipe. Uglavnom su ekipe iz Konjica, ali imamo nekoliko ekipa iz Kantona Sarajevo i jednu ekipu iz Jablanice. U grupnoj fazi svaku večer će igrati tri utakmice” – izjavio je za Radio Konjic Nedim Korić, član Organizacionog odbora turnira.

On je podsjetio je da su  posljednjih godina u Podorašcu uradili  parking uz stadion, uz pomoć Grada Konjica napravili su tribine, a ove godine su izgrađene još dvije.

Nagradni fond turnira iznosi:

  1. mjesto 4000 KM
  2. mjesto 1500 KM
  3. mjesto 500 KM

“Biće organizovane i nagrade za publiku, a također će biti uručene i nagrade za najbolje pojedince:  najboljeg igrača, najboljeg golmana i najboljeg strijelca” – dodao je Korić.

radiokonjic.ba

15.07.2022

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite na zvjezdicu da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

[email protected]
+387 36 726 267

Možda vas zanima