back to top
17.3 C
Konjic
20 Maja, 2024

Večeras u Konjicu koncert “Merhaba, ej naš Resule” koji će održati Armin Muzaferija

U okviru manifestacije “Večeri duhovne muzike/iskustva bh višeglasja” večeras će  u Kino sali, s početkom u 20 sati, biti upriličen koncert “Merhaba, ej naš Resule” koji će održati Armin Muzaferija. Najavljujući večerašnji koncert, Muzaferija je za radiokonjic.ba kazao da mu je drago što će se ponovo družiti sa konjičkom publikom.

“Konjic je grad u kojem žive mnogi moji prijatelji i gdje se osjećam kao domaći, što mi pričinjava veliko zadovoljstvo. S druge strane, malo je veći zadatak da ponudimo nešto orginalnije i drugačije publici u Konjicu. U svakom slučaju, velika mi je čast nastupiti na ovako lijepoj, prestižnoj i plemenitoj manifestaciji. Prilagodili smo repertoar manifestaciji, s akcentom na duhovnu muziku. Nadam se da će publika večeras uživati”-kazao je Muzaferija.

radiokonjic.ba

27.10.2023.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima