back to top
23.3 C
Konjic
18 Maja, 2024

Večeras završnica Andalus Futsal kupa Konjic 2023. za mlađe kategorije

Večeras će na Partizanovom igralištu biti održana finalna večer Andalus Futsal kupa Konjic 2023.

Predsjednik udruženja Andalus Admir Macić rekao je za radiokonjic.ba da su večeras tri utakmice na rasporedu.

Prvu utakmicu igraju za treće mjesto AS SDA i Palma, drugu utakmicu za mlađu kategoriju igraju FK Klis i Fulhem, a finale za seniore igraju ekipe Mezzanote i Neretvica Buturović polje u 22 sata. Ukupno je bilo prijavljeno 12 ekipa za stariju kategoriju i 3 ekipe za mlađu kategoriju, dakle ukupno 120 mladih s područja našeg grada. Ekipa koja osvoji prvo mjesto će dobiti 1000 KM, drugoplasirana 500 KM, a trećeplasirana 300 KM uz diplome i pehare. Biramo najboljeg igrača, najboljeg strijelca, najboljeg golmana“ – rekao je Macić.

Svi prihodi od ulaznica idu u fond za stipendiranje učenika iz Konjica. Mi smo prikupili ukupno 2500 KM, od čega smo obezbijedili pet stipendija po 500 KM“ – izjavio je Macić, navodeći da je ovo druga godina kako se organizuje turnir za mlađe kategorije uz pokroviteljstvo Grada Konjica i Ministarstva obrazovanja, nauke, kulture i sporta HNK.

večeras završnica andalus futsal kupa konjic 2023. za mlađe kategorije
Večeras završnica Andalus Futsal kupa Konjic 2023. za mlađe kategorije

radiokonjic.ba

11.08.2023.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima