back to top
27.3 C
Konjic
25 Jula, 2024

Velež i Igman podijelili bodove u Vrapčićima

Velež : Igman 1:1

FK Igman je danas u Vrapčićima sa Veležom odigrao utakmicu 18. kola Premijer lige BiH, posljednju utakmicu jesenjeg dijela prvenstva, koja je završena neriješeno 1:1.

Igman je do vodstva došao već u 3. minuti golom Denkovića i tim rezultatom je završeno prvo poluvrijeme. Izjednačujući pogodak za Velež je postigao Hrkač u finišu utakmice, u 87. minuti.

U sudijskoj nadoknadi Sipović je dobio crveni karton zbog prigovora, pa je Igman do kraja susreta igrao sa igračem manje.

Igman je utakmicu počeo u sastavu: Ćeman, Hebibović, Oremuš, Ahmetović, Hebibović, Sipović, Đorić, Dupovac, Denković, Pirić, Janketić.

Ramić je u 60. minuti zamijenio Ahmetovića, Bojo u 71. minuti Oremuša, a Mešić Janketića od 87. minute.

Igman nakon prvog dijela sezone zauzima pretposljednje mjesto sa 19 bodova, koliko imaju i ekipe Želeljezničar i Tuzla City, dok Velež jesenji dio završava na trećem mjestu.

Igman će u prvoj proljetnoj utakmici biti domaćin GOŠK-u.

17.12.2023.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima

[rev_slider]