back to top
25.5 C
Konjic
20 Jula, 2024

(VIDEO) Federer se divio Đokoviću nakon spektakularnog prvog seta: Nevjerovatan si sa osnovne linije, kakva kontrola…

Srpska teniserka deklasirala je Amerikanku Frensis Tiafo rezultatom 6:1, 6:3 i tako donela nova dva boda timu Evrope i vođstvo od 6:4.

Đoković je prvi set dobio za samo 23 minuta, a nevjerovatno zvuči činjenica da nije izgubio nijedan poen na svoj servis.

Đoković je sve svoje servis gemove osvojio sa nulom, dok je sa druge strane Tiafoeu dva puta oduzeo servis.

Novakovim izdanjem bipa bio je oduševljen i Rodžer Federer, koji nije štedeo reči hvale za srpskog tenisera.

“Nevjerovatan si sa osnovne linije, takva kontrola, to je sjajno vidjeti nakon toliko mjeseci. Samo tako nastavite”, rekao je Federer, a Đoković mu se zahvalio.

Laver Cup je poseban upravo po ovim razgovorima najvećih rivala koji nam daju uvid u njihov odnos iz potpuno drugog ugla.

Tenis/video-Federer-se-divio-Doković-poslije-spektakularnog-prvog-seta-nevjerovatan si-sa-osnovne-linije-šta-kontrole-795333″>sport1.oslobodjienje.ba

javno.bamostarski.info

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima

[rev_slider]