back to top
23.3 C
Konjic
18 Maja, 2024

(VIDEO) Mulaosmanović: Bitna utakmica za nas, igrači su svjesni da je na Grbavici bio samo loš dan

Pomoćni trener FK Velež Adin Mulaosmanović u najavi utakmice protiv Leotara iz Trebinja ističe da je ovo veoma važna utakmica za Rođena i da vjeruje da će igrači pokazati da je duel na Grbavici protiv Željezničara bio pravedan. loš dan.

– Nadam se da će igrači prepoznati trenutak, ovaj meč protiv Leotara nam je jako važan da pokušamo do pobjede i da pokušamo ostvariti maksimalan broj bodova u naredna tri kola. Igrači su svjesni da je bio loš dan na Grbavici, te da će maksimalnom zalaganjem i dobrom igrom pokušati da dođu do tri boda, rekao je Adin Mulaosmanović, koji najavljuje isti sastav, s tim da je sada na raspolaganju i Samir Radovac.

– Spisak je isti. U kombinaciji će vjerovatno biti i Samir Radovac, koji je počeo maksimalno trenirati. Odigrao je poluvrijeme u Gabeli i nadam se njegovom potpunom oporavku i brzom povratku na teren.

Veznjak Rođenih, Samir Radovac, vraća se na spisak nakon neugodne povrede i sigurno je da će njegov povratak na kraju polusezone biti pojačanje

– Sigurno će biti teška utakmica, verovatno ćemo imati loš teren u subotu. Moramo se pomiriti s tom činjenicom i igrati na njima dok naš teren ne bude spreman. Mislim da uz podršku navijača i uz želju i borbu možemo do tri boda, rekao je Radovac, a zatim dodao:

– Mislim da sam spreman. U trenažnom procesu sam mesec dana, uradio sam sve što mi je rečeno i mislim da mogu da dam doprinos ekipi u poslednje četiri utakmice.

sport1.oslobodjene.ba

javno.ba

mostarski.info

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima