21.5 C
Konjic
1 listopada, 2023

Drugi upravo čitaju

Vlada HNK objavila Javni poziv za prijem 100 pripravnika

Javni poziv za prijem 100 pripravnika u kantonalne organe uprave, upravne organizacije i druge službe, organe i institucije HNK

Vlada Hercegovačko-neretvanskog kantona objavila je Javni poziv za prijem 100 pripravnika u kantonalne organe uprave, upravne organizacije i druge službe, organe i institucije Hercegovačko-neretvanskog kantona.Pripravnici će obavljati poslove u svrhu osposobljavanja za rad u okviru svoje struke i stjecanja potrebnog radnog iskustva za polaganje ispita općeg znanja odnosno stručnog ispita.Ugovor s pripravnikom bit će zaključen na 12 mjeseci. Prijave na Javni poziv dostavljaju se do 1. 7. 2023. godine.  Javni poziv i obrazac prijave mogu se preuzeti na web-stranici Vlade HNK –

www.vlada-hnz-k.ba

https://www.vlada-hnz-k.ba/bs/javni-poziv-za-prijem-pripravnika-u-organe-kantonalne-uprave-1

radiokonjic.ba

01.06.2023.

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite na zvjezdicu da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

[email protected]
+387 36 726 267

Možda vas zanima