back to top
25.5 C
Konjic
20 Jula, 2024

Vozači BMW-a i Mercedesa se pijani utrkivali kod Mostara. Poginula obitelj u Renaultu

Teška saobraćajna nesreća koja se dogodila sinoć kod Mostara, u kojoj su četiri osobe poginule, a četiri teško povrijeđene, uzrokovana je prekomjernim konzumiranjem alkohola i automobilskim utrkama.

Kako prenose lokalni mediji, poslanik u BMW-u X5 i MD u Mercedesu vozili su se u alkoholisanom stanju, sa nivoom alkohola u krvi od 2,5 promila. Hercegovački biznismen Mate Primorac, koji je vozio BMW, poginuo je dok se sa prijateljem vraćao sa krštenja.

Koliko su brzo vozili najbolje govori prizor automobila koji su nakon nesreće potpuno devastirani i danima će se ispitivati ​​kako bi se rasvijetlila strašna nesreća.

Jurili su od Mostara prema Čapljini

Jurili su iz pravca Mostara prema Čapljini iu selu Buna-Zaton kod Bunskih kanala ubili gotovo cijelu porodicu koja je putovala iz suprotnog smjera.

Bračni par Krstić iz Mostara sa devetogodišnjim sinom preminuli su u automobilu Renault Scenic od posljedica nesreće, dok je njihova trogodišnja kćerka zadobila povrede opasne po život i ljekari u mostarskoj bolnici se bore za nju. život. Teške povrede zadobili su i putnici iz BMW-a LM (1987), RV (1977) i KJ (1998).

Uviđaj, koji su izvršili pripadnici Policijske uprave Mostar, po nalogu dežurnog tužioca, trajao je više od pet sati, a za to vrijeme saobraćaj je na ovoj dionici magistralnog puta bio potpuno obustavljen.

Tijela stradalih prevezena su u mrtvačnicu Bijeli Brijeg, a po nalogu tužilaštva biće obavljena obdukcija, dok su sva vozila prevezena u MUP HNK Mostar i na njima će biti obavljeno detaljno vještačenje u kako bi se rasvijetlio slučaj i okolnosti pod kojima se dogodila strašna nesreća koja je Hercegovinu zavila u crno.

vozači bmw-a i mercedesa se pijani utrkivali kod mostara. poginula obitelj u renaultu
vozači bmw-a i mercedesa se pijani utrkivali kod mostara. poginula obitelj u renaultu
vozači bmw-a i mercedesa se pijani utrkivali kod mostara. poginula obitelj u renaultu

Saopćenje Vozači BMW-a i Mercedesa pijani su se utrkivali kod Mostara. Porodica koja je poginula u Renaultu prvi put se pojavila na Posušje.info.

www.posusje.info

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima

[rev_slider]