Drugi upravo čitaju

Vozao se s automatskom puškom kroz grad

U srijedu oko 22 sata građani su PS Rama prijavili da se gradom vozi vozilo marke Mazda hrvatskih registarskih oznaka, a da je putnik kroz prozor vozila uperio automatsku pušku.

“Policijski službenici su odmah izašli na lice mjesta i u Ul. kralj Tomislav je zaustavio vozilo, gdje je utvrđeno da ga je upravljao SP (1991) iz Slatine, dok je na suvozačevom mjestu bio AV (1991) iz Ometala, a kod njega je pronađena automatska puška sa više komada metaka. . Osobe su lišene slobode i biće predmet krivičnog djela. procesuiranja, a sa svime je upoznat i tužitelj”, saopćeno je iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije.

Objava Vozio se gradom sa automatskom puškom pojavila se prvo na Dnevni.ba.

dnevni.ba

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima