back to top
15.5 C
Konjic
19 Juna, 2024

Završen 26. Tradicionalni noćni turnir u malom fudbalu “Jablanica”: Pobjednik TR Salihović

U organizaciji Sportskog saveza Općine Jablanica na stadionu malih sportova ” Zlatan Alikadić – Tazlo ” u nedjelju je održano finale 26. po redu noćnog turnira u malom fudbalu ” Jablanica 2022 ” .

Ekipa “TR Salihović” pobjednik je ovogodišnjeg turnira, a u finalnoj utakmici pobjedila je ekipu “Juventa shop” rezultatom 7:3.

završen 26. tradicionalni noćni turnir u malom fudbalu "jablanica": pobjednik tr salihović
Završen 26. Tradicionalni noćni turnir u malom fudbalu "Jablanica": Pobjednik TR Salihović

Treće mjesto na turniru osvojila je ekipa “Granit Industry Jablanica”.

Najbolji igrač turnira bio je Adnan Kalajdžić, najbolji golman Senad Poračanin, a najbolji strijelac turnira je Nermin Kahvedžić iz pobjedničke ekipe “TR Salihović”.

Ukupan fond nagrada iznosio je 5.000 KM, a najboljim pojedincima i gledaocima su bile obezbijeđene robno-novčane nagrade.

radiokonjic.ba

18.07.2022

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima

[rev_slider]