Drugi upravo čitaju

Konjic: Zatvorena 17. manifestacija “Dani Sejfullaha ef. Prohe”

Elvedina Cokoja Hebib dobitnica nagrade “Sejfullah ef. Proho” za...

Sedmični izvještaj o stanju sigurnosti na području odgovornosti PU Konjic

Prema izvještaju o stanju sigurnosti na području odgovornosti PU...

Šesnaestogodišnji FIDE majstor Sanjin Čulum iz Tuzle pobjednik turnira “Konjic Open 2024”

Šesnaestogodišnji FIDE majstor Sanjin Čulum iz Tuzle pobjednik je...

Udruženje “Žena za ženu” Konjic dodijelilo ovogodišnja priznanja

Večeras je Udruženje za pomoć i edukaciju “Žena za...

„Zimski grad Konjic“ večeras će ponuditi novu zabavu  

Večeras se nastavlja manifestacija „Zimski grad Konjic“ u sklopu koje će biti održan koncert na trgu kod zgrade Gradske uprave. Večeras će nastupiti Bend Generacije sa solistima Anidom Šoljić, Samirom Alebićem i Hamzom Sokolovićem, a nosilac programa je Narodni univerzitet Konjic.  

Koncert je zakazan s početkom u 19 sati.

„zimski grad konjic“ večeras će ponuditi novu zabavu  
„Zimski grad Konjic“ večeras će ponuditi novu zabavu  

Manifestaciju “Zimski grad” organizuju ustanove Narodni univerzitet i Sportska dvorana, te Vijeće mladih Grada Konjica, pod pokroviteljstvom Grada Konjica i Ministarstva trgovine, turizma i zaštite okoliša HNK.

U sklopu manifestacije, koja je počela 23.decembra, a trajat će do 15.januara, do sada je održano niz edukativnih i zabavnih programa za najmlađe Konjičane, koncert Dade Macića, a nakon večerašnjeg koncerta, program se nastavlja sutra kada će nastupiti Konjički tamburaši i Alma Subašić.

U petak je program pod nazivom „Snjegoviću“ u izvedbi mališana iz vrtića „Happy Kids“, dok će AP „Neretva“ u subotu izvesti predstavu „Zimska bajka“.

Organizator se potrudio da obraduje najmlađe tokom zimskog raspusta, tako da će u sklopu manifestacije, biti organizovan izlet na planinu, škola skijanja i rekreacija- plivanje. Također je obezbijeđen besplatan prevoz na sadržaje u sklopu manifestacije “Zimski grad Konjic”.

„zimski grad konjic“ večeras će ponuditi novu zabavu  
„Zimski grad Konjic“ večeras će ponuditi novu zabavu  

radiokonjic.ba

03.01.2024.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima