12.8 C
Konjic
27 rujna, 2023

Drugi upravo čitaju

Dom zdravlja Konjic nastavlja pružati sve usluge uključujući i usluge pregleda za ljekarska uvjerenja

Javna ustanova Dom zdravlja Konjic uputila je saopštenje u kojem obavještava javnost da je od 06.02.2023.godine prekinut Generalni štrajk radnika.

Javna ustanova Dom zdravlja Konjic nastavlja pružati sve usluge uključujući i usluge pregleda za ljekarska uvjerenja kandidata za vozače, vozače, preglede radi izdavanja uvjerenja o zdravstvenoj i/ili radnoj sposobnosti, sistematske preglede radnika, usluge Higijensko – epidemiološke službe (DDD, sanitarni nadzor i drugo).

Od 06.02.2023.godine osiguranicima/pacijentima će se izdavati i doznake za bolovanje.

Ovim putem se zahvaljujemo našim pacijentima koji su pokazali razumijevanje prema našoj ustanovi u proteklom periodu, navedeno je u saopštenju JU Dom zdravlja Konjic.

JU Dom zdravlja Konjic/radiokonjic.ba

07.02.2023.

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite na zvjezdicu da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

[email protected]
+387 36 726 267

Možda vas zanima