back to top
23.3 C
Konjic
18 Maja, 2024

Grad Konjic: Jačanje prekogranične saradnje sa Crnom Gorom

U cilju razmjene iskustava i pozitivnih praksi iz oblasti obeštećenja i profesionalne reahabilitacije Grad Konjic su posjetili Elmir Kurtagić, direktor Fonda za obeštećenje Crne Gore i Denis Martinović i načelnik Fonda za profesionalnu rehabilitaciju u Zavodu za zapošljavanje Crne Gore, gdje su se sastali sa gradonačelnikom Osmanom Ćatićem.

Tokom sastanka sa gradonačelnikom Ćatićem razgovarano je o načinima jačanja saradnje Gradske uprave Konjic sa pomenutim ustanovama iz Crne Gore, kako bi zajedničkim aktivnostima i dijeljenjem pozitivnih iskustava bili podrša jedni drugima u osnaživanju kapaciteta i povećanja spremnosti za adekvatnu reakciju kada se za to ukaže potreba.

Grad Konjic/radiokonjic.ba

16.10.2023.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima