-1.5 C
Konjic
9 prosinca, 2023

Drugi upravo čitaju

Čestitka gradonačelnika Konjica povodom 25. oktobra Dana penzionera

Gradonačelnik Konjica Osman Ćatić u povodu Dana penzionera uputio je čestitku penzionerima u kojoj se navodi:

“Poštovani penzioneri, u povodu 25.oktobra Dana penzionera upućujem vam iskrene čestitke sa željom da ovaj dan provedete i obilježite na dostojanstven način, u druženju sa prijateljima i kolegama sa kojima ste sarađivali tokom radnog angažmana, u kojem ste zajedno činili korake koji su jačali i razvijali našu zajednicu, čineći je prepoznatljivom po vrijednim i produktivnim ljudima. 

Želim vam dobro zdravlje i ugodne penzionerske dane, tokom kojih ćete svojim znanjem i iskustvom biti aktivni članovi zajednice i svojevrsni korektiv procesa koji se provode u cilju unaprijeđenja svih sfera života i djelovanja u Konjicu i Bosni i Hercegovini. Sretan Dan penzionera !

radiokonjic.ba/konjic.ba

25.10.2023.

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite na zvjezdicu da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

[email protected]
+387 36 726 267

Možda vas zanima