16.5 C
Konjic
1 prosinca, 2023

Drugi upravo čitaju

Fondacija Atelje za društvene promjene – ACT : Pismo za zaštitu Neretve

Fondacija ACT Vas poziva da potpišete pismo u kojem se traži od vladajućih struktura da zaštite prirodno bogatstvo rijeke Neretve zabranom realizacije izgradnje novih hidroenergetskih objekata na slivu rijeke Neretve, odnosno proglašenje ovog područja nacionalnalnim parkom.

Almir Hebibović iz knjižare “Pelikan” je na inicijativu Teufika Tufe Nikšića, jednog od pokretača raftinga na Neretvi, obezbijedio koverte i pisma koja možete besplatno preuzeti u knjižari “Pelikan” ili na linku :

http://tinyurl.com/279eevyb

Pismo je potrebno potpisati (kao udruženje i(li) i fizičko lice) u tri primjerka i poslati na adrese organa vlasti čiji se kontakti nalaze na početku pisma.

Fondacija Atelje za društvene promjene – ACT / radiokonjic.ba

23.10.2023.

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite na zvjezdicu da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

[email protected]
+387 36 726 267

Možda vas zanima