back to top
18.3 C
Konjic
19 Maja, 2024

Gradonačelnik Ćatić upriličio prijem za seniorke ŽKK Konjic koje su se plasirale u PL BiH

Za članice seniorske ekipe Ženskog košarkaškog kluba Konjic i trenera Edina Ravnjaka, koji su osvojili titulu prvaka A1 lige Federacije BiH i ušli u Premijer Ligu Bosne i Hercegovine danas je gradonačelnik Konjica Osman Ćatić upriličio prijem tokom kojeg je čestitao košarkašicama i treneru na predanom radu i treniranju, koji su ih doveli u društvo najuspješnijih sportista u našoj zemlji.

gradonačelnik ćatić upriličio prijem za seniorke žkk konjic koje su se plasirale u pl bih
Prijem kod gradonačelnika Ćatića

“Naš plasman u Premijer ligu Bosne i Hercegovine krunisan je ovim prijemom i mnogo nam znači podrška u postizanju rezultata, da naše članice mogu da se takmiče, igraju košarku i da uživaju u tome. Tim u cjelosti čine domaće košarkašice, srednjoškolke i učenice osnovnih škola, među kojima su i bh. reprezentativke. Dugogodišnji trud i treniranje rezultirali su ovim uspjehom i jako je bitno da naše košarkašice osjete žar igre na nekom većem nivou. Sportska infrastruktura u Konjicu, kojoj Gradska uprava posvećuje dužnu pažnju, veliki je plus za svu djecu ovoga grada i najave da će i Sportska dvorana uskoro imati još bolje i kvalitetnije uslove za treninge i nastupe, nam daje dodatni elan da se trudimo u daljem radu “- kazao je Edin Ravnjak, trener Ženskog košarkaškog kluba Konjic zahvaljujući se gradonačelniku i Gradskoj upravi Konjic na kontinuiranoj podršci i praćenju rada i sportskih uspjeha ŽKK Konjic.

gradonačelnik ćatić upriličio prijem za seniorke žkk konjic koje su se plasirale u pl bih
Prijem kod gradonačelnika Ćatića

“Mi smo mlad tim koji godinama vrijedno trenira, uživa u igri i našim druženjima. Zbog dosadašnjih i budućih uspjeha podrška lokalne zajednice nam mnogo znači i ponosne smo što možemo kroz sportske uspjehe promovisati i naš grad” – kazale su Ilhana Džajić i Ejla Tabak, zahvaljujući se u ime pobjedničkog tima gradonačelniku Ćatiću na prijemu i podršci koju je klub imao i ima u proteklih par godina.

radiokonjic.ba/Grad Konjic

30.04.2024.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima