Drugi upravo čitaju

Poraz Klisa u uzvratnoj utakmici doigravanja

FK Klis je večeras pretrpio poraz od Čelika u uzvratnoj utakmici doigravanja za plasman u Prvu ligu Federacije Bosne i Hercegovine.

Klis je poražen rezultatom 0:3 u utakmici koja je odigrana na stadionu Bilino Polje u Zenici. Podsjećamo da je u prvoj utakmici, odigranoj u srijedu u Konjicu, rezultat bio 1:1.
Fudbaleri Čelika su ovom pobjedom izborili plasman u Prvu ligu Federacije BiH.
Utakmica je odigrana u sjajnoj atmosferi koju su priredili navijači Čelika, a ni podrška Klišanima nije izostala, jer su navijači i simpatizeri ovoga kluba u privatnoj režiji došli da bodre svoj klub, jer organizovanog odlaska na utakmicu nije bilo.

Utakmicu su iz VIP lože pratili selektor Zmajeva Faruk Hadžibegić sa stručnim štabom i bh. reprezentativci, navodi Klix.

FK Klis je čestitao Čeliku na plasmanu u Prvu ligu FBiH.

poraz klisa u uzvratnoj utakmici doigravanja
FK Klis

radiokonjic.ba
11.06.2023.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima