Drugi upravo čitaju

Preminula ugledna doktorica prim. dr. Jasminka Brkan-Hrvačić

Duboko ožalošćeni obavještavamo Vas da su kolektiv JU Dom zdravlja Konjic i kolektiv JU Opća bolnica Konjic ostali bez jednog požrtvovanog i odanog ljekara pedijatra, naše drage prim. dr Jasminke Brkan Hrvačić (1956-2023. godine) koja je preminula dana 18.aprila 2023. godine, 27.dana mubarek mjeseca Ramazana.

Svoj radni vijek provela je radeći u Domu zdravlja i Općoj bolnici Konjic, te Medicinskom centru u Travniku.

Primarijus dr Jasminka, bila je velika žena, dobar čovjek, humanista, liječnica, specijalista pedijatar. Otišla je onako kako je i živjela, tiho i mirno. Bila je velikan našeg doba. Iza nje ostat će sjećanje na nesebičan trud i rad, ogromno znanje i ljubav koju je širila.

Dženaza namaz i ukop će se obaviti sutra (četvrtak) 20.aprila 2023. na Gradskom mezarju Musala, u 16:50 sati nakon ikindije namaza.

Iza primarijusa dr Jasminke Brkan Hrvačić ostali su sin Ismar, majka Nefa, unuk, dvije sestre, nevjeste, zet, mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Komemoracija preminuloj doktorici zakazana je za četvrtak 20.aprila 2023. u sali Gradskog vijeća Konjic sa početkom u 8:00 sati, navedeno je u obavještenju Doma zdravlja Konjic i Opće bolnice Konjic.

radiokonjic.ba

19.04.2023.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima