back to top
18.3 C
Konjic
19 Maja, 2024

Prvomajska čestitka gradonačelnika Ćatića i predsjednika GV Grede

Prvomajsku čestitku uputili su gradonačelnik Konjica Osman Ćatić i predsjednik Gradskog vijeća Konjic Kenan Greda. U čestitki se navodi:

Poštovani sugrađani,

u svoje lično ime i ime svojih saradnika u povodu 1. maja Međunarodnog praznika rada, upućujemo vam iskrene čestitke, sa željom da ovaj praznik provedete u miru i zdravlju sa porodicom i prijateljima, uz podsjećanje na važnost borbe za radnička prava, unaprijeđenje uslova rada, zdravstvene, socijalne i penzijsko-invalidske zaštite.

Prvi maj, koji se diljem svijeta obilježava kako bi se ukazalo na potrebu svakog pojedinca da svojim radom doprinosi sebi, porodici i društvu u kojem živi, uz zagarantovana prava koja omogućavaju život dostojan čovjeka, prilika je da svima koji nisu ostvarili radni status, poželimo da ga u što skorije vrijeme ostvare.

Nadamo se da ćemo sve buduće praznike, uz zajednički trud i angažman na stvaranju uslova za otvaranje novih radnih mjesta, koja će omogućiti prije svega zapošljavanje mladih, dočekivati i obilježavati sa više zadovoljstva i optimizma. 

radiokonjic.ba/konjic.ba

01.05.2024.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima