back to top
18.3 C
Konjic
19 Maja, 2024

Prvomajska čestitka Vlade HNK

Povodom Međunarodnog praznika rada, Vlada Hercegovačko-neretvanskog kantona na čelu sa premijerkom Marijom Buhač uputila je čestitku u kojoj stoji:

– Praznik rada svake nas godine ponovno podsjeća na važnost radničkih prava, očuvanja i unapređenja općeg radnog i životnog standarda u našoj zajednici te zajedničkog djelovanja sa našim socijalnim partnerima u tom pravcu. Ne dvojeći kako će taj dijalog u vremenu pred nama biti još i bolji i kvalitetniji, na zadovoljstvo svih radnika uposlenih na prostoru HNK-a, od srca čestitamo 1. maj – stoji u tekstu čestitke.

radiokonjic.ba/vladahnk

01.05.2024.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima