21.5 C
Konjic
1 listopada, 2023

Drugi upravo čitaju

Samoubistvo u Konjicu

Iz Operativnog centra Policijske uprave Konjic su informisali da je jučer (02.04.2023.) jedno lice izvršilo samoubistvo.

Samoubistvo je izvršeno skokom sa zgrade u ulici Civilnih žrtava rata u Konjicu, naveli su iz PU.  

„L.A. (1989) iz Konjica, prijavio je da je njegov komšija O.J. (1960) izvršio samoubistvo skokom sa zgrade u ulici Civilnih žrtava rata u Konjicu. Upućena patrola policije je zatekla beživotno tijelo. Na lice mjesta stigla je i Hitna medicinska pomoć Doma zdravlja Konjic, gdje je dežurni doktor utvrdio da lice ne daje znakove života. Od strane inspektora Odjeljenja kriminalističke policije PU Konjic izvršen je uviđaj na licu mjesta“ – kazao je Ismail Kadić, rukovodilac Operativnog centra Policijske uprave Konjic.

radiokonjic/ Operativni centar Policijske uprave Konjic

03.04.2023.

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite na zvjezdicu da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

[email protected]
+387 36 726 267

Možda vas zanima