7.5 C
Konjic
2 listopada, 2023

Drugi upravo čitaju

Saobraćajna nezgoda u Podorašcu

Danas se na magistralnom putu M-17, Konjic-Sarajevo, na dijelu dionice između Podorašca i Zukića, dogodila saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovala dva vozila, Golf i Mazda. Tri osobe zadobile su povrede i prebačene su u bolnicu u Konjicu. Za sada nije poznat stepen povreda.

saobraćajna nezgoda u podorašcu
Saobraćajna nezgoda u Podorašcu

Patrola policije PU Konjic je ne terenu i radi se uviđaj, kazao nam je dežurni u Operativnom centru PU Konjic. Saobraćaj je nakon nesreće bio obustavljen, što je dovelo do formiranja kilometarske kolone, ali je u, međuvremenu, pušten uz regulisanje patrole policije, dodali su iz Operativnog centra PU Konjic.

saobraćajna nezgoda u podorašcu
Saobraćajna nezgoda u Podorašcu

radiokonjic.ba

26.07.2023.

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite na zvjezdicu da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

[email protected]
+387 36 726 267

Možda vas zanima