16.5 C
Konjic
1 prosinca, 2023

Drugi upravo čitaju

Najavljen prekid u vodosnabdijevanju

Utorak, 03.oktobar prekid u vodosnabdijevanju

Iz JKP Vodovod i kanalizacija Konjic obavještavaju da će sutra, utorak 03.oktobar doći do obustave vodosnabdijevanja od 07 sati do završetka radova u naselju Puhale, i to priključci sa stare vodovodne cijevi, te korisnici u ulici Hadžića polje koji su priključeni sa izvorišta Ljuta (cijev koja prelazi preko žičare).

Do prekida u vodosnabdijevanju će doći  zbog izvođenja radova na vodovodnoj mreži . Mole korisnike da se obezbijede sa potrebnim količinama vode te upozoravaju korisnike da po uspostavljanju normalnog vodosnabdijevanja odvrnu slavine kako bi se izvršilo ispiranje cijevi, te tek nakon toga koriste vodu za piće.

radiokonjic.ba

JKP ViK Konjic d.d.

02.10.2023.

[email protected]

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite na zvjezdicu da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

[email protected]
+387 36 726 267

Možda vas zanima