back to top
18.3 C
Konjic
19 Maja, 2024

Prvomajska čestitka premijera FBiH Nermina Nikšića

Premijer Federacije BiH Nermin Nikšić, u svoje lično i ime Vlade Federacije BiH, povodom predstojećeg Međunarodnog praznika rada, uputio je čestitku svim radnicima.

–  Svim radnicima u Bosni i Hercegovini želim sretan Međunarodni praznik rada, Prvi maj. Radnička prava nisu i ne smiju biti tema o kojoj govorimo jedan dan u godini, nego trajno opredjeljenje na kojem svi predano i posvećeno radimo čitav naš radni vijek.

Ova Vlada Federacije BiH potpuno je opredjeljenja i radi na stvaranju uslova za bolji životni standard, bolje uslove rada i prava svakog radnika.

Bolji uslovi života i rada, povećanje životnog standarda, te ekonomska i egzistencijalna sigurnost su najveća dostignuća koja jedan društveni poredak može ostvariti. Stoga svima želim uspjeh i sreću na tom putu.

Našim radnicama i radnicima, okosnici razvoja naše zemlje, želim vedra radnička jutra, sretan porodični život i radni vijek u kojem se dostojno cijeni njihov rad i njihova žrtva za bolje sutra svih nas – stoji u čestitiki premijera Nikšića.

radiokonjic.ba/vladafbih

01.05.2024.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima