back to top
18.3 C
Konjic
19 Maja, 2024

Vaskršnja čestitka gradonačelnika i predsjednika Gradskog vijeća Konjic

Gradonačelnik Konjica Osman Ćatić i predsjednik Gradskog vijeća Konjic Kenan Greda uputili su čestitku vjernicima pravoslavne vjeroispovjesti povodom Vaskrsa.

„U povodu najvećeg pravoslavnog praznika Vaskrsa u svoje lično ime i ime svojih saradnika svim vjernicima pravoslavne vjeroispovijesti upućujemo najiskrenije čestitke.

Neka vam dani Vaskrsa donesu radost, koju ćete u miru, zdravlju i blagostanju dijeliti sa svojim najbližim porodicom, prijateljima i komšijama.

Uz iskrene želje da uz slavljenje života, iskazivanje dobročinstva i solidarnosti, kao osnovnih vrijednosti, Vaskrs bude prilika za jačanje zajedništva, međusobno uvažavanje i poštivanje, koji će stvoriti pretpostavke za bolji i ugodniji život u našem gradu, još jednom svim vjernicima pravoslavne vjeroispovijesti želimo sretan Vaskrs!“

vaskršnja čestitka gradonačelnika i predsjednika gradskog vijeća konjic
Vaskršnja čestitka gradonačelnika i predsjednika Gradskog vijeća Konjic

radiokonjic.ba/Grad Konjic

04.05.2024.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima