back to top
18.3 C
Konjic
19 Maja, 2024

Premijer Federacije BiH Nermin Nikšić čestitao Vaskrs

Povodom nastupajućeg praznika Vaskrsa, premijer Federacije BiH Nermin Nikšić uputio je čestitku svim pravoslavnim vjernicima i mitropolitu dabrobosanskom Hrizostomu.

„Vama lično i svim pravoslavcima u Bosni i Hercegovini želim sretan Vaskrs i da ga provedete u sreći, miru i blagostanju okruženi porodicom, prijateljima i komšijama.

Vaskrs je vrijeme radosti i duhovne obnove za svakog pojedinca, ali ujedno i prilika da se prisjetimo našeg zajedništva i poštovanja u različitostima. To nam je potrebno više nego ikad.

Neka svjetlost Vaskrsa obasja domove i ispuni srca svih vjernika radošću i mirom i neka nas u duhu naše tradicije uputi jedne na druge kao i do sad.

Sretan Vaskrs!“ – stoji u čestitki premijera Federacije BiH Nermina Nikšića.

radiokonjic.ba/Vlada Federacije BiH

04.05.2024.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima