back to top
18.3 C
Konjic
19 Maja, 2024

Vlada HNK: Čestitka povodom Uskrsa po julijanskom kalendaru

Premijerka Hercegovačko-neretvanskog kantona Marija Buhač uputila je, u ime kantonalne vlade i u svoje lično ime, a povodom nadolazećeg praznika Uskrsa po julijanskom kalendaru, prigodnu čestitku svim vjernicima koji slave taj praznik:

„Vjernicima pravoslavne vjeroispovijesti upućujem srdačne čestitke povodom nastupajućeg Uskrsa. Taj praznik donosi posebnu radost, nadu i mir, pobjedu svjetla života nad tamom smrti, i dodatno nas potiče na zajedništvo, solidarnost i međusobno poštovanje. Od srca vam želim da ove praznične dane provedete u sreći i veselju, u krugu porodice i najmilijih. Hristos voskrese“ – stoji u čestitci.

radiokonjic.ba/Vlada HNK

04.05.2024.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima