16.5 C
Konjic
1 prosinca, 2023

Drugi upravo čitaju

Javni poziv za učešće u  „Programu podrške osnivanju biznisa (Start-up) za 2023.godinu“

Visina bespovratnih sredstava po biznis planu može iznositi maksimalno do 9.000,00 KM

Gradonačelnik Grada Konjica, raspisuje JAVNI POZIV  za učešće u  „Programu podrške osnivanju biznisa (Start-up) za 2023.godinu“. Realizacija Projekta “Podrška razvoju start up projekata mladih”  nastojanje je  o smanjenju broja nezaposlenih mladih ljudi i potrebe da se tim mladim ljudima koji žele da razmišljaju u duhu poduzetništva pruži šansa i prilika da svoju kreativnost i inovativnost usmjere u pravcu razvijanja svog biznisa. Fokus u 2023. će biti na pružanju podrške osnivanju biznisa koji obuhvataju djelatnosti iz sektora nove ekonomije (IT sektor), tradicionalnih i starih zanata, proizvodno orijentisanih djelatnosti, uslužno obrtničkih djelatnosti, te drugih djelatnosti koje isključuju primarnu trgovinsku djelatnost, kao i ostale djelatnosti koje nisu dozvoljene zakonskom regulativom u BiH, između ostalog je navedeno u Javnom pozivu.

Visina bespovratnih sredstava po biznis planu može iznositi maksimalno do 9.000,00 KM.  Prijave je potrebno dostaviti najkasnije do 03.11.2023 godine do 14.00 sati a detalje potrazite na stranici konjic.ba

radiokonjic.ba

05.10.2023.

[email protected]

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite na zvjezdicu da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

[email protected]
+387 36 726 267

Možda vas zanima