-1.5 C
Konjic
9 prosinca, 2023

Drugi upravo čitaju

Planska isključenja

Služba za odnose sa javnošću i informisanje kupaca Podružnica “Elektrodistribucija” Mostar obavještava kupce električne energije sa trafopodručja: Bukovica, Pačerani, Čelina, GSM Čelinska planina, Studenčica i Homatlije da će ostati bez snabdijevanja električnom energijom.

Pomenuta naselja će ostati bez snabdijevanja električnom energijom dana, 23.03.2023.godine, u vremenu od 09:00 do 15:00 sati, zbog planiranih radova na zamjeni dotrajalih stubova. U slučaju nevremena ili drugih nepredviđenih okolnosti, radovi će biti prolongirani za drugi period, navodi se u obavještenju.

Služba za odnose sa javnošću i informisanje kupaca Podružnica “Elektrodistribucija” Mostar

21.03.2023.

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite na zvjezdicu da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

[email protected]
+387 36 726 267

Možda vas zanima