Drugi upravo čitaju

Šesta pobjeda FK Klis

FK Klis je danas na stadionu Seid Padalović u Buturović Polju igrao derbi 19. kola Druge lige FBiH-Jug sa ekipom Neum. Klis je pobijedio rezultatom 3:1 (0:0).

Strijelci za Klis bili su A.Kozić dva puta i Jahić.
Klišanima je ovo šesta pobjeda u proljetnom dijelu prvenstva i prvi su na tabeli.

Šef stručnog štaba FK Klis Nedim Kudra je za radiokonjic.ba izjavio:

“Danas pišemo samo tri boda, igru trebamo što prije zaboraviti. Nismo bili na nivou, mučili smo se. Moram pohvaliti odličnu ekipu Neuma, pružili su nam jak otpor i čestitam im na dobroj igri i fer ponašanju tokom današnje utakmice.

Čestitam svojim momcima na pobjedi, greške iz današnje utakmice ćemo pokušati otkloniti do idućeg kola, a igramo protiv Kruševa u Mostaru.

Imamo osam dana da se odmorimo i da se spremimo za još jedno teško gostovanje. HNK Kruševo je jedina ekipa koja nam je odnijela sva tri boda iz Buturović Polja u prvom dijelu sezone, a mi idemo u svakoj utakmici na tri boda. Igrači moraju dati maksimum, pokazati kvalitet koji posjedujemo I moramo djelovati kao ekipa. Nadam se da ćemo se vratiti kući s tri boda koja nas približavaju odbrani titule” – izjavio je Kudra.

šesta pobjeda fk klis
Šesta pobjeda FK Klis

Klis u narednom kolu igra u gostima sa ekipom Kruševo.

radiokonjic.ba

15.04.2023.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima

Prethodni članak
Sljedeći članak