back to top
18.3 C
Konjic
19 Maja, 2024

Vješte ruke mališana vrtića “Happy kids” u akciji proljetnog uređenja i čišćenja grada

Vrtić “Happy kids” u saradnji sa JKP „Standard“ i Gradskom upravom Konjic, organizovao je aktivnosti za djecu povodom akcije proljetnog uređenja i čišćenja Grada Konjica. 

“Rado smo se odazvali pozivu za uređenje našeg grada. Naši mališani su ovog jutra sadili cvijeće, uređivali smo dvorište vrtića. To je aktivnost koju mi radimo svake godine, djecu učimo tome da je sredina u kojoj živimo jako bitna i da će nam priroda vratiti onoliko koliko joj mi damo.Osim toga sutra će 15  budućih prvačića, a trenutnih polaznika vrtića “Happy kids”  saditi cvijeće na gradskom trgu”- kazala je Dženana Mustafić, direktorica vrtića “Happy kids” Konjic.

radiokonjic.ba

24.04.2024.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima