back to top
18.3 C
Konjic
19 Maja, 2024

Bajramska čestitka gradonačelnika Ćatića i predsjednika Gradskog vijeća Grede

Gradonačelnik Konjica Osman Ćatić i predsjednik Gradskog vijeća Konjic Kenan Greda uputili su čestitku povodom Ramazanskog bajrama u kojoj se navodi:

Poštovani vjernici islamske vjeroispovijesti,

u povodu nastupajućeg Ramazanskog bajrama u svoje lično ime i ime svojih saradnika upućujemo vam iskrene čestitke sa željom da nakon mjeseca ramazana provedenog u postu i ibadetu, Bajram dočekate i provedete u zdravlju i sreći sa porodicom prijateljima i komšijama.

Želimo da u vam dani Bajrama budu ispunjeni mirom i blagostanjem, kao i solidarnošću, darivanjem i pomaganjem onima koji su u stanju potrebe, njegujujući na taj način tradicionalne bajramske  vrijednosti i običaje.

Uz iskrene želje da uz jačanje zajedništva, tolerancije i međusobnog razumijevanja obilježimo i ovaj Bajram u našem Konjicu, Bajram Šerif Mubarek Olsun!

radiokonjic.ba/konjic.ba

09.04.2024.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima