back to top
18.3 C
Konjic
19 Maja, 2024

Konjic: Pronađeno beživotno tijelo u stanu

Načelnik i viši inspektor OC PU Konjic Ismail Kadić, informisao je za radiokonjic.ba da se 18.04.2024. godine u PS Konjic u 20:00 telefonom obratio S.E. (2004) iz Konjica koji je prijavio da u mjestu Bijela DŽ.I. ne otvara vrata od stana i ne javlja se na telefon.

„Upućena je patrola policije, pripadnici PVJ Konjic i Službe HMP Konjic, koji su ušli u stan gdje je zatečeno beživotno tijelo lica DŽ.I. (1972.) nastanjenog u naselju Bijela. Dežurni doktor konstatovao je smrt i da je smrt nastupila prirodnim putem. Od strane policijske patrole na licu mjesta sačinjenja je službena zabilješka i preuzete ostale radnje, upoznat je dežurni tužilac sa navedenim događajem koji za sada nije dao dalje smjernice s obzirom da je dežurni doktor konstatovao da se radi o prirodnoj smrti.“- izjavio je Ismail Kadić.

radiokonjic.ba

19.04.2024.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima