1.5 C
Konjic
29 siječnja, 2023

Drugi upravo čitaju

U konjičkom porodilištu rođena prva beba u 2023.godini

Već decenijama Radio Konjic ima čast poželjeti dobrodošlicu bebama...

Turnir mjesnih zajednica u malom fudbalu: Finalisti ekipe mjesnih zajednica Neretvica i Bijela

Večeras su u Sportskoj dvorani Konjic odigrane polufinalne utakmice...

JKP „Standard“: Apel vozačima da preparkiraju vozila radi čišćenja snijega

Samir Memić, direktor JKP „Standard“ Konjic za radiokonjic.ba je...

Jeste li znali zbog čega naziv Glavatičevo i zašto je važan Stari grad Kom

Kom u Glavatičevu je bio značajan vojni, privredni i...

Dan konjičkih brigada čestitali predsjednik Gradskog vijeća Konjic i gradonačelnik Konjica

Predsjednik Gradskog vijeća Konjic Kenan Greda i gradonačelnik Konjica Osman Ćatić uputili su čestitku povodom Dana konjičkih brigada:

“Porodicama šehida i poginulih boraca, ratnim komandantima, demobilisanim borcima konjičkih brigada, ratnim vojnim invalidima i njihovim porodicama upućujemo najiskrenije čestitke u povodu Dana konjičkih brigada.

Njegujući sjećanje na hrabre borce Armije Republike Bosne i Hercegovine, pripadnike konjičkih brigada koji su u borbi za slobodu Bosne i Hercegovine i njenih građana, slobodu Konjica i Konjičana tokom agresije na našu domovinu položili ono najvrijednije, svoje živote, želimo da ukažemo na značaj onog što su u tim sudbonosnim danima učinili za sve nas.

Naša je obaveza, sjećajući se prošlosti, biti istrajni na putu očuvanja suvereniteta Bosne i Hercegovine u budućnosti, a to, između ostalog, možemo punim angažmanom svih nas na gradnji sigurnijeg i prosperitetnijeg društva.

Historijski kontinuitet jedine nam domovine Bosne i Hercegovine neka svim budućim generacijama bude putokaz ka stvaraju sigurnije budućnosti” – navodi se u čestitki predsjednika Gradskog vijeća Konjic Kenana Grede i gradonačelnika Konjica Osmana Ćatića povodom Dana konjičkih brigada.

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite na zvjezdicu da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba. Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je  RTV Konjic dd,  i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije. Obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati i putem:
[email protected]
+387 36 726 267

Možda vas zanima