back to top
23.3 C
Konjic
18 Maja, 2024

Dan konjičkih brigada čestitali predsjednik Gradskog vijeća Konjic i gradonačelnik Konjica

Predsjednik Gradskog vijeća Konjic Kenan Greda i gradonačelnik Konjica Osman Ćatić uputili su čestitku povodom Dana konjičkih brigada:

“Porodicama šehida i poginulih boraca, ratnim komandantima, demobilisanim borcima konjičkih brigada, ratnim vojnim invalidima i njihovim porodicama upućujemo najiskrenije čestitke u povodu Dana konjičkih brigada.

Njegujući sjećanje na hrabre borce Armije Republike Bosne i Hercegovine, pripadnike konjičkih brigada koji su u borbi za slobodu Bosne i Hercegovine i njenih građana, slobodu Konjica i Konjičana tokom agresije na našu domovinu položili ono najvrijednije, svoje živote, želimo da ukažemo na značaj onog što su u tim sudbonosnim danima učinili za sve nas.

Naša je obaveza, sjećajući se prošlosti, biti istrajni na putu očuvanja suvereniteta Bosne i Hercegovine u budućnosti, a to, između ostalog, možemo punim angažmanom svih nas na gradnji sigurnijeg i prosperitetnijeg društva.

Historijski kontinuitet jedine nam domovine Bosne i Hercegovine neka svim budućim generacijama bude putokaz ka stvaraju sigurnije budućnosti” – navodi se u čestitki predsjednika Gradskog vijeća Konjic Kenana Grede i gradonačelnika Konjica Osmana Ćatića povodom Dana konjičkih brigada.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima