-1.5 C
Konjic
9 prosinca, 2023

Drugi upravo čitaju

Dom zdravlja Konjic: Poziv za prijedloge članova posebnih organa i komisija J.U. Dom zdravlja Konjic

Dom zdravlja Konjic obavještava da, kao zdravstvena ustanova u skladu sa posebnim zakonima, uspostavalja organe u kojima je predviđeno da su članovi tih posebnih organa, osim radnika Doma zdravlja, i lica koja nisu radnici i predstavnici pacijenata odnosno korisnici zdravstvenih usluga.

Dom zdravlja Konjic je uputio poziv da se predlože, odnosno nominuju lica radi imenovanja:

– članova Etičkog komiteta u koji se od ukupnog broja članova najmanje dva člana imenuju se iz reda lica koji nisu radnici ustanove

– članova Komisije za poboljšanje kvaliteta i sigurnosti zdravstvenih usluga – predstavnici korisnika zdravstvenih usluga

Vaše prijedloge za imenovanja možete dostaviti do 17.02.2023.godine na adresu J.U. Dom zdravlja Konjic, Bolnička do broja 13, Konjic ili direktno u prostorije uprave ili na e mail:

[email protected]

Naznačeno je da prijedlog obuhvati pored ličnog imena predloženog kandidata i podatke: adresa, broj telefona i e – mail.

Dom zdravlja Konjic/radiokonjic.ba

11.02.2023.

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite na zvjezdicu da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

[email protected]
+387 36 726 267

Možda vas zanima