Drugi upravo čitaju

Futsal klub Konjic večeras igra drugu utakmicu Play outa protiv ekipe “Sloboda Kompred”

Futsal Klub Konjic večeras u Konjicu sa početkom u 19:30h igra uzvratni susret u Play out seriji za ostanak u Premijer futsal ligi BiH sa ekipom „Sloboda Kompred“.  

Futsal Klub Konjic je u prvoj utakmici playouta Premijer Futsal lige BiH poražen od strane ekipe “Sloboda Kompred” rezultatom 8:1.  

„Utakmica do sad od najvećeg značaja i u pitanju je opstanak u Premijer futsal ligi BiH. Prvu utakmicu protiv Slobode Kompred smo izgubili gdje smo generalno loše odigrali utakmicu. Mogu reći da sam veoma razočaran pristupom prema toj utakmici. Igra se u dvije skupljene pobjede. Ukoliko mi pobijedimo večeras, igraće se odlučujuća utakmica naredni vikend u Tuzli. Nadam se da će to igrači shvatiti i da ćemo ostati u Premijer ligi“ – kazao je Deni Pandža, predsjednik Futsal kluba Konjic.

Predsjednik kluba je istaknuo da se nada da će igrači smoći snage i biti pobjednici u predstojećoj utakmici.

O važnosti podrške navijača na terenu Pandža je kazao: „Uvijek je dvorana puna. To želimo i večeras da vidimo. U Tuzli smo doživjeli paklenu atmosferu od strane njihovih navijača, dvorana je bila prepuna 700-800 gledalaca. Nadam se da ćemo večeras odgovoriti istom mjerom i podržati naš klub. Nadam se da ćemo ispuniti cilj i ostati gdje pripadamo“.

Poziva sve sugrađane da zajedničkim snagama budu podrška klubu večeras i da napune Sportsku dvoranu do posljednjeg mjesta.

radiokonjic.ba

26.04.2023.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima