Drugi upravo čitaju

Sutra počinje šahovski turnir “Konjic Open 2024”

Šahovski klub „Igman“ Konjic organizator je 13.međunarodnog rejting šahovskog...

Konjic: Danas svečano otvorena dva obnovljena školska igrališta

Danas su okviru programa obilježavanja predstojećeg državnog praznika,  1....

Promovisana 17. generacija mlađih inspektora MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona

U Agenciji za usavršavanje i stručno školovanje kadrova jučer...

Mladi Konjica podizanjem zastave na Vrtaljici poslali snažnu poruku mira, zajedništva i tolerancije

Podizanjem prve zastave međunarodno priznate države Bosne i Hercegovine...

Konjic: Održana info-sesija na kojoj je predstavljen projekat “Diaspora Invest”

U Sali Gradskog vijeća danas je organizovana info-sesija USAID-ovog...

Grad Konjic: Pripreme OS BiH za održavanje situacijske vježbe pomoći civilnim strukturama vlasti u slučaju elementarnih nesreća – poplava

Počele pripremne aktivnosti za održavanje situacijske vježbe pomoći civilnim strukturama vlasti u slučaju elementarnih nesreća – poplava, koja je planirana da se održi krajem ljeta u Konjicu

Danas je pukovnik Muhamed Ganić, komandant Artiljerijskog bataljona 4. pješadijske brigade Oružanih snaga Bosne i Hercegovine sa članovima komande posjetio Konjic, gdje se sastao sa gradonačelnikom Osmanom Ćatićem i saradnicima.

Tokom sastanka razgovarano je o zajedničkih aktivnostima koje predstoje u cilju  pravovremenih i kvalitetnih priprema za održavanje situacijske vježbe pomoći civilnim strukturama vlasti u slučaju elementarnih nesreća – poplava, koju Oružane snage Bosne i Hercegovine planiraju provesti u Konjicu krajem avgusta tekuće godine.

Sastanak je bio prilika za razmjenu ideja kako bi se osim pomenute vježbe organizovale i aktivnosti koje bi omogućile prikaz sposobnosti oružanih snaga za najmlađe.

radiokonjic.ba / Grad Konjic

26.01.2024.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima