-1.5 C
Konjic
9 prosinca, 2023

Drugi upravo čitaju

Javni poziv za dodjelu sredstava za sufinansiranje mjera poboljšanja energijske efikasnosti i smanjenja aerozagađenja na području Grada Konjic u 2023. godini

Predmet prijave na ovaj javni poziv mogu biti individualni stambeni objekti i individualni stambeno-poslovni objekti na području grada Konjic

Gradonačelnik Konjica objavio je Javni poziv za dodjelu sredstava za sufinansiranje mjera poboljšanja energijske efikasnosti  i smanjenja aerozagađenja na području Grada Konjic u 2023. godini. Pod mjerama poboljšanja energijske efikasnosti i smanjenja aerozagađenja koje su predmet sufinansiranja podrazumijevaju se:

-nabavka i ugradnja toplotnih pumpi,

-nabavka i ugradnja kotlova sa isključivim pogonom na drvnu biomasu – peći na pelet.

Predmet prijave na ovaj javni poziv mogu biti individualni stambeni objekti i individualni stambeno-poslovni objekti na području grada Konjic.

Javni poziv ostaje otvoren petnaest dana, zaključno sa danom 10.11.2023 godine.

Prijave na javni poziv sa propisanom dokumentacijom dostavljaju se u zatvorenoj koverti putem Centra za pružanje usluga građanima (šalter sala Grada Konjic) ili preporučeno poštom na adresu: Grad Konjic Služba za građenje, saobraćaj, zaštitu okoline i komunalne poslove, Maršala Tita br. 65, 88400 Konjic, Bosna i Hercegovina sa naznakom „Prijava na Javni poziv za dodjelu sredstava za sufinansiranje mjera poboljšanja energijske efikasnosti i smanjenja aerozagađenja na području grada Konjic za 2023. godinu – NE OTVARATI“

Više o uslovima prijavljivanja na Javni poziv i potrebnoj dokumentaciji, možete naći na web stranici Grada Konjica https://www.konjic.ba/ba/.

radiokonjic.ba

27.10.2023.

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite na zvjezdicu da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

[email protected]
+387 36 726 267

Možda vas zanima